Over ons

Over ons

Ridiack Service Heiloo Glazenwassers van niveau

Dick van der Gulik begon in de zomer van 1984, nadat hij een jaar bij een vriend had meegelopen, zijn eigen glazenwasserij. Na jaren van noeste arbeid, met behulp van vele medewerkers, kwamen Kevin en Randy van der Gulik het team ook versterken. Inmiddels zijn zij beiden ook al weer 12,5 jaar in dienst van pa én is zelfs zijn schóonzoon Jeroen betrokken binnen in de organisatie.

Na vele jaren met ladder en wisser de ramen te hebben gelapt werd het hoog tijd voor een technische sprong voorwaarts. Auto’s werden gekocht en aangepast, tanks werden geplaatst en telescoopstelen met borstels aangerukt. In de werkplaats kwam een zuiveringsinstallatie met opslag tank voor RO water. Doel van deze stap, was het verduurzamen van het bedrijf door gebruik te gaan maken van zogenaamd RO water. RO staat voor reversed osmose en betekend dat drinkwater wordt gezuiverd van kalk en zouten, door middel van een drukpomp en filtratie, waarna het wordt opgeslagen voor gebruik.
Het gebruik van zeep en dergelijke is hierdoor verleden tijd en dat is weer goed voor het milieu. Het werken met RO water gaat als volgt; met een telescopische steel met borstel en voortdurende wateraanvoer worden de ruiten en kozijnen flink afgeboend en daarna nagespoeld. De druppels verdampen en het resultaat is een streeploos schone ruit. Omdat wij met telescopen werken hebben we de ladder alleen nog maar nodig als we op een plat dak moeten klimmen, waardoor ons werk een enorm stuk veiliger is geworden.
Team Ridiack

Ontmoet Ons Team

Jeroen Stoop

Kevin van der Gulik

Randy van der Gulik

Dick van der Gulik

Anne van der Gulik

Afspraak inplannen?

Vrijblijvend afspraak inplannen